Taloesittely Mikkelissä

Ti 25.7. klo 16.30 – 18

Huoneistoala 111 m²
Kerrosala 143 m²

Tervetuloa yksikerroksisen Aitojukka-seinärakenteella toteutetun Muuttovalmis-kodin esittelyyn Mikkelin tiistaina 25.7. klo 16.30 – 18. 

Taloon kuuluu saman katon alle kahden auton autokatos ja oleskelupihan puolella suuri, katettu terassi. Autokatoksen perällä on erityisen tilava varasto, johon on sijoitettu kodin talotekniikka.

Talon huonekorkeus on näyttävät 2,9 metriä. Lämmitysmuotona tässä kodissa on ekologinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö. Talon kattomateriaalina on tiilikuvioitu peltikate.

Tässä kodissa on kolme makuuhuonetta mukavasti sijoiteltuna talon eri kulmiin, jotta jokaiselle on oma rauhansa. Päämakuuhuone on sisäpihan puolella omassa siivessään ja sen yhteydessä on vaatehuone. Eteisessä on mukavasti tilaa säilytykselle erillisessä arkieteissyvennyksessä. Keittiö-ruokalutila-oleskelutila -yhdistelmä asettuu suuren saarekkeen ympärille.

Kompaktin kodinhoitohuoneen jatkona on pesutiloista seinäkkeellä erotettu wc, tuplasuihkut ja sauna. Oleskeluterassille pääsee pujahtamaan joko ruokailutilan tai kodinhoitohuoneen kautta.

Osoite: Kuusirinne 6, 50170 Mikkeli

Voit pyöräytellä talon 3D-mallia ja tutustua tarkemmin.

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää!

Osoite: Kuusirinne 6, 50170 Mikkeli

Avaa kartta uudessa välilehdessä