Taloesittely Porissa

3 mh, avoin oh-keittiö, khh+s+ph+wc

Huoneistoala 93,1 m²
Kerrosala 105,3 m²

Esittelemme yksitasoista, Muuttovalmista kotia Porissa sunnuntaina 7.5. klo 11-13. Upea 2,9 metrin huonekorkeus tekee tästä talosta avaran! Sisään astuessa vastassa on tilava eteinen, josta on suora kulku kodinhoitohuoneeseen. Keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat yhden avoimen oleskelutilan, jonne tulvii suurten ikkunoiden ansiosta runsaasti valoa. Keittiössä on saarekkeen ansiosta tilaa ruoanlaitolle ja se toimii myös tilanjakajana Oleskelutilasta avautuu näkymä ja ovi isolle pergolalla katetulle takaterassille.

Tässä kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yksi voi toimia työhuoneena. Päämakuuhuoneen yhteydessä on paljon kaappitilaa. Pesutiloihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Myös tekninen tila on sijoitettu liukuovien taakse kodinhoitohuoneeseen.

Kodissa on upeita yksityiskohtia kuten koristeelliset kattolistat ja rosetit. Kauniin kokonaisuuden viimeistelevät messinkiset hanat ja suihkut, marmorikuviot.

Talon seinämateriaaliksi on valittu suosittu Aitojukka. Päälämmönlähteenä toimii poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Talo ei perustu suoraan Jukkatalon mallistotaloihin, vaan on ns. asiakkaan oma malli – heidän toiveistaan piirretty ja toteutettu. Kuvituksena tässä havainnekuva talosta. Halutessasi voit pyöräytellä talon 3D-mallia ja tutustua tarkemmin.

Esittelyhetkellä talo on viimeistelyä vaille valmis. Terassit ja pergola puuttuvat.

Osoite: Pohjarannantie 13 A, 28800 Pori, Metsämaa

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukka-edustajaa!

Osoite: Pohjarannantie 13 A, 28800 Pori, Metsämaa

Opastus Pihlavantieltä.

 

Avaa kartta uudessa välilehdessä