Taloesittely Porvoossa

4 mh, oh+rt+k, mediahuone, et, wc, pe, s, khh, kh, vh

Huoneistoala 140 m²
Kerrosala 157,5 m²

Tervetuloa tutustumaan kaksikerroksiseen Jukkataloon Porvooseen to 24.8. klo 16-18. Tämä koti on toimitettu Muuttovalmis -toimitussisällöllä ja on esittelyhetkellä viimeistelyä vaille valmis. Talo on suunniteltu täysin asiakkaan toiveiden mukaan, joten vastaavaa ei mallistostamme löydy. Huoneistoala 140 m² ja kerrosala 157,7 m². Huonekorkeus 2,6 m. 

Alakerrassa on tilava eteinen, josta on kulku vessaan, tekniseen tilaan sekä pesu ja saunatilaan. Lisäksi alakertaan on sijoitettu kodin oleskelutilat. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä avointa tilaa, jossa on mukava viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Kauniit pariovet johdattavat olohuoneesta erilliseen mediahuoneeseen. Keittiöstä on kulku lasitetulle terassille.

Suorat portaat ovat myös näyttävä sisustuselementti ja ne vievät yläkerran makuuhuoneisiin, joita tässä kodissa on neljä. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone, kylpyhuone ja vaatehuone.

Seinärakenteeksi asiakas on valinnut suositun Aitojukan ja talon päälämmönlähteenä on poistoilmalämpöpumppu.

Osoite: Kevätlaaksontie 26, 06150 Porvoo
Opastus: Käänny Kevätkummuntieltä Riistatielle ja Riistatieltä Kevätlaaksontielle. Kohde Skaftkärrintien jälkeen vasemmalla.

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Kevätlaaksontie 26 06150 Porvoo

Opastus: Käänny Kevätkummuntieltä Riistatielle ja Riistatieltä Kevätlaaksontielle. Kohde Skaftkärrintien jälkeen vasemmalla.

Avaa kartta uudessa välilehdessä