Taloesittely Tuorilassa

4 mh, k+rt, oh, et, arkiet, walk-in vaatehuone, erillis-wc, khh, pe+wc, sauna

Huoneistoala 166 m²
Kerrosala 184 m²

Tervetuloa tutustumaan 1-kerroksiseen omakotitaloon Tuorilaan sunnuntaina 9.4.2023 klo 12 – 15! Talo on toimitettu Sisusta itse -toimitussisällöllä, eli asiakas on jatkanut talon rakentamista itsenäisesti sisäseinien levypinnoista eteenpäin. Esittelyhetkellä talo on muuttovalmis. Seinärakenteeksi on valittu Aitojukka ja huonekorkeus on 2,9 m. Lämmönlähteenä on ilmavesilämpöpumppu.

Talossa on neljä mukavan kokoista makuuhuonetta. Päämakuuhuone on sijoitettu muista makuuhuoneista erilleen olohuoneen viereen. Päämakuuhuoneesta on kulku tilavaan walk-in vaatehuoneeseen, joka yhdistyy kodinhoitohuoneen ja arkieteisen kanssa. Tästä monikäyttötilasta kuljetaan myös pesuhuoneeseen, jossa wc ja tuplasuihkut on erotettu seinäkkeillä. Saunassa on ylelliset vastakkain istuttavat lauteet.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on hulppean tilava eteinen. Tyyliltään talo on perinteinen sisältä ja ulkoa.

Tässä keittiössä on tilaa useammalle kokille. Keittiö-ruokailuhuone on peräti 32 m² ja laskutilaa on runsaasti. Tilaan mahtuu myös iso ruokapöytä ja jopa sohva! Keittiössä on lisäksi puulla lämpiävä perinnehella ja seinän toisella puolella olohuoneessa tunnelmallinen pönttöuuni.

Talo on toteutettu asiakkaan omasta mallista, eli se ei suoraan vastaa mitään Jukkatalon mallistotaloa eikä tämän sivun kuvituskuvaa. Kurkkaa tästä 3D-mallia talosta.

Tämä kohde kannattaa ehdottomasti nähdä paikan päällä! Hurauta siis esittelypäivänä Tuorilaan.

Osoite: Paulakankaantie 91, 29790 Tuorila. Opastus Vaasantien ja Paulakankaantien risteyksestä.

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Paulakankaantie 91, 29790 Tuorila.

Opastus Vaasantien ja Paulakankaantien risteyksestä.

Avaa kartta uudessa välilehdessä

Jukka Tutti

Jukkamyyjä 050 367 4040 jukka.tutti@jukkatalo.fi
Honkajoki Ikaalinen Isojoki Jämijärvi Kankaanpää Karvia Lavia Merikarvia Pomarkku Siikainen