Taloesittely Turengissa

3 mh, k+rt+oh, et, arkiet., khh, pe, sa, 2 erillis-wc, studio, autotalli

Huoneistoala 142 m²
Kerrosala 160 m²

Tule tutustumaan Turengissa ma 10.10. klo 16-19 tähän kerrassaan upeaan hirsikohteeseen, joka on toimitettu Muuttovalmis talopakettina.

Tässä kodissa on panostettu sekä sisällä että ulkona oleskeluun. Vino sisäkatto tuo keittiön ja olohuoneen yhtenäiseen tilaan tunnelmaa ja suurista ikkunoista voi ihastella ympäröiviä maisemia. Terasseille pääsee kulkemaan suoraan keittiöstä sekä olohuoneen puolelta. Talossa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi on yhdistetty väliovella. Sisääntulokatoksen alla on sisäänkäynnit sekä eteiseen että arkieteiseen – joka on jopa 14 neliötä! Arjen luksusta ja käytännöllisyyttä parhaimmillaan! Kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan kodin pesu ja saunatiloihin ja sieltä on pääsy myös terassille vilvoittelemaan.

Tässä talossa on myös kytketty studiotyötila erillisellä sisäänkäynnillä, joka takaa rauhalliset työpäivät. Pihapiirissa on myös autotalli sekä varasto. Seinämateriaaliksi on valittu kestävä ja luonnonläheinen Hirsijukka. Talo lämpenee energiatehokkaasti maalämmöllä ja olohuoneessa keskeisellä paikalla on myös upea Tulikiven Kaisla V4 takka.

Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen hirsitaloon ja jututtamaan alueesi Jukka-edustajaa!

Osoite: Isonkivenkaarre 2, 14200 Turenki

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Isonkivenkaarre 2, 14200 Turenki

Opastus Kauriinmaantieltä.

Avaa kartta uudessa välilehdessä