Taloesittely Turussa

3 mh, työh, vh, oh+k+rt, khh, pe, s, 2 wc

Huoneistoala 140,3 m²
Kerrosala 153 m²

Tule tutustumaan upeaan Muuttovalmis-kotiin suositulla Toijaisten alueella Turun Hirvensalossa sunnuntaina 19.2. klo 11–13Tässä yksikerroksisessa kodissa on panostettu oleskelutilojen lisäksi näyttäviin laatoituksiin sekä muihin pinta- ja sisustusmateriaaleihin.

Eteisen vieressä sijaitseva tilava kodinhoitohuone on käytännöllinen ja sinne on oma ovensa sisääntulokuistilta. Eteinen jatkuu talon läpi kulkevana käytävänä, jonka varrelle sijoittuvat kaksi makuuhuonetta, wc ja pesutilat. Kaksi suihkua, suuret laatat, lasiseinä sekä lauteisiin integroitu kiuas tekevät pesutilasta toimivan ja tyylikkään.

Kodin sydän on ehdottomasti talon halkaiseva suuri oleskelutila, joka muodostuu keittiöstä, ruokailutilasta ja olohuoneesta. Hienossa kivitasoisessa keittiössä on aamiaiskaappi sekä leveä, liedellinen saareke, jossa kokkaaminen ja seurustelukin sujuu näppärästi. Tilaan tulvii valvoa suurista, talon molemmin puolin sijaitsevista listattomista ikkunoista ja hämärämpinä aikoina voi nauttia tunnelmallisesta takkatulesta. Oleskelutilat kruunaa niiden jatkona toimiva huikea katettu takaterassi, jota riittää jopa koko talon leveydeltä. Tilasta on kulku myös työhuoneeseen sekä päämakuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on oma vaatehuone sekä wc. 

Talon huonekorkeus on 2,9 m ja kokonaisuuden viimeistelevät sisätilojen kipsikatto sekä julkisivun moderni, tumma pystyverhous.

Osoite: Hankaniemenkatu 9, 20900 Turku
Uusi ja suosittu Toijaisten alue Hirvensalossa

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Hankaniemenkatu 9, 20900 Turku
Uusi ja suosittu Toijaisten alue Hirvensalossa

Avaa kartta uudessa välilehdessä