Taloesittely Tuusulassa

5 mh, k+rt+oh, et, 2vh, khh, pe, sauna, varasto

Huoneistoala 140 m²
Kerrosala 160 m²

Tervetuloa taloesittelyyn Tuusulassa perjantaina 24.3. klo 16-18!

Kohde on viiden makuuhuoneen hirsitalo, joka on toteutettu Jukkatalon Muuttovalmis-toimitussisällöllä, eli ns. avaimet käteen -valmiina. Talo on 1-tasoinen, siinä on 274 cm korkeat huoneet ja asuinneliöitä on 140. Lämmönlähteenä on ekologinen maalämpö.

Talo ei perustu suoraan Jukkatalon mallistotaloihin, vaan on ns. asiakkaan oma malli – heidän toiveistaan piirretty ja toteutettu. Kuvituksena tässä havainnekuva talosta. Halutessasi voit pyöräytellä talon 3D-mallia ja tutustua tarkemmin.

Talossa on L-muotoinen pohjaratkaisu ja sisääntulon yhteydessä on kytketty autokatos. Autokatoksesta on pääsy tilavaan varastoon ja välittömästi sen vierestä sisäänkäynti taloon.

Tässä kodissa on viisi makuuhuonetta, joista yksi on suunniteltu harrastekäyttöön ja on erityisen tilava. Makuuhuoneista kahdessa on vaatehuoneet. Kannattaa huomata  oivallus, jossa kahdella makuuhuoneella on pieni yhteinen eteinen, jotta olohuoneeseen on saatu yhtenäistä seinäpintaa.

Suojaisan sisäpihan suuntaan on oleskelutiloista korkeat ikkunat ja terassille on suunniteltu paikka porealtaalle. Kylpyhuoneessa varusteluna myös amme.

Tule tutustumaan ja kysymään Leilalta mieltä askarruttavat kysymykset rakentamisesta!

Osoite: Hietarinteentie 3, 04320 Tuusula

Joko näit muut tulevat esittelymme?