Taloesittely Vaajakoskella

4 mh, k+rt+oh, vh, et, erillis-wc, khh, pe, sauna

Huoneistoala 129 m²
Kerrosala 142 m²

Esittelemme maanantaina 5.6. klo 17.30 – 20.00 Vaajakoskella muuttovalmiin, neljän makuuhuoneen kodin.

Koti on yksitasoinen, se on toteutettu Aitojukka-seinärakenteella ja lämmönlähteeksi asiakkaamme on valinnut ekologisen maalämmön. Huoneistoala kodissa on 129 neliömetriä – juuri sopivasti neljää makuuhuonetta varten.

Tässä kodissa on vino sisäkatto ja kaikkinensa näyttävä huonekorkeus, 2,6 – 3,4 metriä. Talo ei perustu suoraan Jukkatalon mallistotaloon, vaan on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan suunniteltu ja toteutettu.

Vaalean sävyisessä Novart-keittiössä on suuri saareke, yhtenäinen kaapisto ja integroidut kodinkoneet. Kodinhoitohuoneesta löytyvät saman sävyiset kiintokalusteet. Eteisen näyttävä kiintokalusteratkaisu tarjoilee mainiot säilytystilat sisääntuloa helpottamaan. Tässä kodissa on muutenkin panostettu säilytystiloihin, sillä päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy suuri vaatehuone sekä erillinen varasto kausitavaroille. Olohuoneessa on valkoinen Capri-takka. Kodin oleskelupihan puolella on laaja terassi, johon on suunniteltu paikka upotetulle poreammeelle. Terassi kiertää talon päätyyn, jossa se jatkuu sisäänvedettynä, katoksen alla.

Tutustu taloon myös 3D-mallia pyöräyttelemällä.

Esittelyssä on mukana Jyväskylän alueella rakennettavista kohteistamme huolehtiva työpäällikkö Pekka Nissinen sekä kohteen vastaava mestari Panu Putkonen, PP Talopalvelut Oy. Kannattaa ehdottomasti pyörähtää paikalle jututtamaan näitä rakentamisen ammattilaisia, niin saat vinkkejä omaan rakentamisprojektiin.

Osoite: Elinanpolku 7, 40800 Vaajakoski

Ajoohje: Aja Haapaniementietä ja käänny Pellonpääntielle. Pellonpääntieltä käänny Noukanniementielle ja seuraa opasteita.