Taloesittely Vaajakoskella

2 mh, 2 vh, oh+rt+k, khh, pe, s

Huoneistoala 91,5 m²
Kerrosala 100 m²

Esittelemme Vaajakoskella la 10.12. klo 12–14 tämän kompaktin ja näyttävän hirsikodin, joka on toimitettu Sisusta itse –talopakettina. Esittelyhetkellä asukkaan sisustustyöt ovat käynnissä. 

Tämän yksikerroksisen kodin eteisestä pääsee kätevästi kodinhoitohuoneeseen sekä pesutiloihin ja saunan löylyihin. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtä avointa tilaa, jota keittiön käytännöllinen saareke hieman jakaa. Takka ja saarekkeeseen upotettu viinikaappi tarjoavat välineet mukavaan tunnelmointiin. Kesäisin loistavaksi oleskelutilojen jatkeeksi avautuu huikean kokoinen, taloa kiertävä takaterassi, jonne mahtuu viettämään aikaa isommallakin porukalla. Kodin eri päädyissä sijaitsee kaksi tilavaa makuuhuonetta, joilla on omat vaatehuoneensa. Päämakuuhuoneessa on trendikäs sängyn taakse rakennettu walk-in vaatehuone, jonne on kulku sängyn molemmin puolin.

Lämmitys hoituu energiatehokkaasti maalämmöllä. Hirsitalojemme tavallista korkeampi 2,74 m vakiohuonekorkeus lisää tilan tuntua ja Hirsijukka-seinämateriaali kruunaa tyylikkään kokonaisuuden.

Osoite: Oravasaarentie 536 B, 40800 Vaajakoski 

Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen hirsikotiin ja jututtamaan alueesi Jukkaedustajaa! 

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Oravasaarentie 536 B, 40800 Vaajakoski

Opastus Oravasaarentieltä

Avaa kartta uudessa välilehdessä