Taloesittely Vantaalla

2 mh, 2 vh, oh+rt+k, khh, 2 wc, puk, pe, s, ak/var

Huoneistoala 115 m²
Kerrosala 129,8 m²

Tervetuloa tutustumaan tähän näyttävään Muuttovalmis-kotiin Vantaalla keskiviikkona 18.1. klo 1618. Eteisen vieressä on vaatehuone, joka auttaa pitämään sisäänkäynnin järjestyksessä. Olohuone, ruokailutila sekä keittiö ovat yhtä suurta tilaa, jota keittiön käytännöllinen saareke hieman jakaa. Oleskelutilan jatkoksi avautuu suuri ja viihtyisä, osittain katettu ja lasitettu terassi, johon myös koko talon levyinen etukuisti yhdistyy. 

Makuuhuoneita on kaksi ja toisen yhteydessä on trendikäs walk in –vaatehuone sekä oma wc, josta on yhteys myös kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneen ja pesutilojen välissä on näppärä pukuhuone ja pesutiloista löytyy kaksi suihkua sekä sauna vastakkain istuttavilla lauteilla ja puolilasiseinillä. Saunan lämmöstä pääsee kodinhoitohuoneen kautta pienemmälle takakuistille vilvoittelemaan.

Kodin huonekorkeus on avarat 2,9 metriä ja seinämateriaaliksi valittu laadukas Aitojukka. Autokatos ja säilytystilaa tuova varasto muodostavat tontille erillisen piharakennuksen.

Osoite: Mistelikuja 12 B, 01390 Vantaa

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Mistelikuja 12 B, 01390 Vantaa

Avaa kartta uudessa välilehdessä