Taloesittely Ylämyllyllä

3 mh, vh, et, oh+rt+k, khh, py kuiv.h, pe, s, 2 wc, tekn.

Huoneistoala 133 m²
Kerrosala 145 m²

Tervetuloa 3 makuuhuoneen Muuttovalmis-kodin esittelyyn Liperin Ylämyllyllä lauantaina 4.3. klo 1316. Tämä Nuottilammen rannalla sijaitseva koti tarjoaa monin tavoin luksusta arkeen.

Suuren sisääntulokatoksen läpi kuljetaan taloon tai erilliseen tekniseen tilaan. Eteisestä pääsee kodin kahteen makuuhuoneeseen ja liukuoven takaa avautuu todella avara, kodin halkaiseva olohuone/keittiö. Leveä liedellinen saareke lisää keittiön laskutilaa ja seurallisuutta. 3,5 metrin korkeuteen kohoava vino sisäkatto ja isot, valoa tulvivat ikkunat viimeistelevät näyttävän tilan, jossa viihtyy koko perhe ja ystävät. Yhdessäolosta voi nauttia myös huikealla sisääntulokatokseen yhdistyvällä lasitetulla terassilla, joka kiertää talon etupuolta.

Kodin päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan ja sen yhteydessä on vaatehuone tuomassa runsaasti lisää säilytystilaa. Kodinhoitohuone on tilava ja pyykkien kuivaaminen onnistuu siististi omassa näppärässä huoneessaan. Pesutilat ovat tyylikkäät ja saunassa on puolilasiseinä ja upotettu kiuas. Tilasta on kulku myös päämakuuhuoneen vaatehuoneeseen ja siitä etuterassille. Löylyistä onkin helppo pujahtaa sinne tai kodinhoitohuoneen kautta takakuistille vilvoittelemaan. Hulppean kokonaisuuden kruunaa vielä ihana, oma  rantasauna.

Talon huonekorkeus on 2,6 m ja seinämateriaalina Aitojukka. Esittelyssä ovat mukana myös Jukkatalon työpäällikkö Matti Turunen sekä Riitta Penttinen Joensuun Huoneistokeskukselta.

Osoite: Sompaharju 3, 80400 Ylämylly (Liperi) 

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Sompaharju 3, 80400 Ylämylly (Liperi)

Aja Ylämyllyntieltä Sompalammentielle, josta opastus Sompaharjuun.

Avaa kartta uudessa välilehdessä