Jukkatalon uusi talomalli keväältä 2023, Korpi 137

Toiveiden mukaisia koteja

Talomallit

Kaikki Jukkatalon talomallit ovat muokattavissa toiveiden mukaan. Rakennamme koteja myös asiakkaiden omista suunnitelmista.

Etusivu / Talomallit

Jukkatalon uudistuva talomallisto

Tervetuloa tutustumaan Jukkatalon uudistuvaan talomallistoon! Olemme valinneet mallistoomme sopivan kokonaisuuden aivan uusia talomalleja sekä asiakkaidemme ikisuosikkeja.

Kaikki talomallimme voit valita kolmella eri seinärakenteella ja toimitussisällöllä. Näihin asioihin voimme kuitenkin palata tarkemmin myöhemmässä vaiheessa. Fiilistele nyt ensin talomallistoamme ja kun jotain kutkuttavaa löytyy, ole yhteydessä asiantuntevaan Jukkamyyjäämme.

Uutta kesällä 2023: Voit nyt valita talosi myös Hunton-puukuitueristeellä!

Millaista talomallia sinä etsit?

Tutustu laajaan valikoimaan arjen asiantuntemuksella suunniteltuja talomalleja. Rakennamme teille yksilöllisen kodin joko näistä talomalleista inspiroituen tai oman suunnitelmasi pohjalta. Merkitse suosikkimallisi sydämellä vertailua sujuvoittamaan.

Talo

Talotyyppi

Kerrokset

Pinta-alat

Huoneistoala

Kerrosala

Makuuhuoneita
Mallisto
Näkymävalinnat
Jukkatalon Korpi 142, L-mallin moderni omakotitalo

Korpi-talomallisto

Maaliskuussa 2023 julkaistu, uudistunut Korpi-talomallisto on jylhä ja tunnelmallinen kuin korpi. 11 modernia talomallia, jotka saat muuttovalmiina, Sisusta itse tai Rakenna itse -toimituslaajuudessa.

Tutustu Korpi-mallistoon
Jukkatalo Jalava 137, kolmen makuuhuoneen näyttävä, nykyaikainen omakotitalo yhdessä tasossa. Korkeat ikkunat ja upea vinokattoinen terassi.

Jalava-talomallisto

Jalava-mallisto sisältää neljä näyttävää omakotitaloa, joiden moderni ja jylhä julkisivu ihastuttaa. Suunnittelussa on panostettu myös ulkona viihtymiseen ja talojen suuri katettu terassi tarjoaa siihen upeat puitteet.

Jalava-mallisto
Jukkatalon Taimi 124, kolmen makuuhuoneen talomalli, jossa on tässä toteutuksessa valkoinen julkisivu, musta peltikatto ja mustat ikkunanpielet ja ovet.

Taimi-talomallisto

Jukkatalon upean Taimi-malliston lähtökohtana ovat kustannustehokkaat ratkaisut. Malliston pohjat on suunniteltu asiakkaidemme suosituimpien pohjaratkaisujen sekä kysynnän perusteella.

Taimi-mallisto
Luoto 121 talomalli kallioisella rantatontilla

Luoto-talomallisto

Vinot sisäkatot, korkea huonekorkeus sekä isot ikkunat antavat valon tulvia sisälle ja tuovat ympäröivän maiseman lähelle.

Luoto-mallisto
Esimerkkejä talomallin muokkausvaihtoehdoista

Talo omista piirustuksista

Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova. Suunnittele kokonaan oma talomallisi tai muokkaa nykyisiä paremmin sopivaksi! Jukkatalolla talon suunnittelu asiakkaan oman piirroksen pohjalta kuuluu hintaan.

Oma mallisi