Etusivu / Korpi 205

Korpi 205

4 mh, k+rt+oh, et, arkieteinen, aula, 3 erillis-wc, khh, 2 pe, saunatupa

Huoneistoala 177 m²
Kerrosala 205 m²

Korpi 205 -talomalli on Jukkatalon messutalo Loviisan 2023 Asuntomessuilta. Talo on julkisivultaan näyttävä, korkea kaksikerroksinen koti, jossa on erillinen saunatupa oleskelupihan puolella. Päärakennus ja saunatupa muodostavat suojaisan, L:n muotoisen kokonaisuuden, jonka sisään oleskelupiha asettuu luontevasti.

Tähän hulppeaan kotiin on aina miellyttävä saapua, sillä eteisessä on mahtavat säilytystilat – oikealla kaapistot ja vasemmalla arkieteinen, josta löytyy myös pesupaikka kuraisille kavereille tai harrastusvälineille. Arkieteisessä liukuoven taakse kätkettynä on myös talotekniikka.

Talon alakerrassa sijaitsevat yksi makuuhuone, keittiö, oleskelutila ja ruokailutila, jossa keittiö on erotettu seinäkkeellä oleskelutilasta. Seinäkeen suunta on helposti sisutettavissa olohuoneen puolelta ja seurusteluyhteys keittiöön säilyy. Ruokailutila on talon valoisimmassa kulmauksessa, suurten ikkunoiden ääressä. Alakerran makuuhuone palvelee esimerkiksi työhuoneena loistavasti.

Näyttävät portaat vievät yläkerran valoisaan aulaan, josta on kulku kolmeen makuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Kaksi makuuhuoneista on reilun yhdeksän neliön suuruisia, hyvän kokoisia makuuhuoneita. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja sieltä on myös oma kulku yläkerran erillis-wc:hen ja kylpyhuoneeseen. Myös kodinhoitohuoneen kautta on kulku pesutiloihin ja sisäpihan puolelle asettuvalle parvekkeelle.

Eteisestä ja oleskelutilasta pääsee kulkemaan oleskelupihan terassille ja siitä edelleen saunatupaan. Saunatupa on todella reilun kokoinen, yli 17 neliötä. Asuntomessuvieraat keksivätkin tuvalle monenlaista käyttöä illanvietoista sukulaisten tai perheen teinien majoittamiseen. Vastakkain istuttava sauna ja tuplasuihkut tekevät saunomisesta erityisen mukavaa ja sujuvaa. Saunatuvassa sijaitsee talon kolmas erillis-wc.

Tutustu Korpi 205 -talomalliin 3D:nä.

Korpi 205 -talopaketti poikkeaa messutalosta sen verran, että siihen ei oletuksena kuulu kierreportaita yläkerran parvekkeelta, autokatosta tai pergoloita ja terassit ovat hiukan erilaiset.

Jukkatalon kaikki talomallit ovat muunneltavissa toiveidesi mukaan ja valittavissa Aitojukka, Ekojukka tai Hirsijukka -seinärakenteilla.

Pohjakuva

Samankaltaisia talomalleja

Paiste 178

Huoneistoala 153 m²
Kerrosala 178 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 199

Huoneistoala 172 m²
Kerrosala 198,5 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 5
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 184

Huoneistoala 162 m²
Kerrosala 184 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 5
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 160

Huoneistoala 142 m²
Kerrosala 159,5 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›