Etusivu / Luoto 144

Luoto 144

3h + oh/ruok/k + khh + arkiet., pukuhuone, 2 erillis-wc

Huoneistoala 130 m²
Kerrosala 143,5 m²

Luoto 144 -talomalli on Luoto-malliston suurin koti. Oleskelutila panoraama-ikkunoineen on erittäin tilava. Olohuoneen ja ruokailutilan välissä on takkavaraus keskeisellä paikalla. Tässä kaksipuolinen takka pääsee mahtavasti oikeuksiinsa, jos päätät sellaisen haluta.

Kuten kaikissa Luoto-malliston taloissa, tässäkin korkeat huoneet ja vino sisäkatto tuovat lisää tilan tuntua.

Luoto 144 -talomallissa on neljä makuuhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta on läpikulku pukuhuoneeseen, eli ns. walk-in-closet. Yksi makuuhuoneista on erillään muista makuuhuoneista.

Kaksi erillis-wc:tä, käytännöllinen arkieteinen ja erillinen kodinhoitohuone tekevät arjesta toimivan. Saunassa on upeat vastakkain istuttavat lauteet ja kylpyhuoneessa on kaksi suihkua.

Tämä talomalli on yleisilmeeltään moderni ja selkeä. Oleskelutilan edustalle on mahdollisuus rakentaa todella hulppea, talon levyinen oleskeluterassi. Talon sisäänkäynti on päädystä. Oleskelupihan puoleiset ikkunat ovat huikean kokoiset. Toiselle pitkälle seinälle makuuhuoneisiin olemme suunnitelleet pienemmät, yksityisyyttä tarjoavat ikkunat.

Jukkatalon kaikki talomallit ovat muunneltavissa toiveidesi mukaan. Valittavissa myös Aitojukka, Ekojukka tai Hirsijukka -seinärakenteilla.

Pohjakuva

Samankaltaisia talomalleja

Lakeus 147 B

Huoneistoala 134 m²
Kerrosala 146,5 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 139

Huoneistoala 123 m²
Kerrosala 139 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 114

Huoneistoala 103 m²
Kerrosala 114 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 112

Huoneistoala 101 m²
Kerrosala 112 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›