Etusivu / Luoto 144

Luoto 144

3h + oh/ruok/k + khh + arkiet., pukuhuone, 2 erillis-wc

Huoneistoala 130 m²
Kerrosala 143,5 m²

Luoto 144 -talomalli on Luoto-malliston suurin koti. Oleskelutila panoraama-ikkunoineen on erittäin tilava. Olohuoneen ja ruokailutilan välissä on takkavaraus keskeisellä paikalla. Tässä kaksipuolinen takka pääsee mahtavasti oikeuksiinsa, jos päätät sellaisen haluta.

Kuten kaikissa Luoto-malliston taloissa, tässäkin korkeat huoneet ja vino sisäkatto tuovat lisää tilan tuntua.

Luoto 144 -talomallissa on neljä makuuhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta on läpikulku pukuhuoneeseen, eli ns. walk-in-closet. Yksi makuuhuoneista on erillään muista makuuhuoneista.

Kaksi erillis-wc:tä, käytännöllinen arkieteinen ja erillinen kodinhoitohuone tekevät arjesta toimivan. Saunassa on upeat vastakkain istuttavat lauteet ja kylpyhuoneessa on kaksi suihkua.

Tämä talomalli on yleisilmeeltään moderni ja selkeä. Oleskelutilan edustalle on mahdollisuus rakentaa todella hulppea, talon levyinen oleskeluterassi. Talon sisäänkäynti on päädystä. Oleskelupihan puoleiset ikkunat ovat huikean kokoiset. Toiselle pitkälle seinälle makuuhuoneisiin olemme suunnitelleet pienemmät, yksityisyyttä tarjoavat ikkunat.

Jukkatalon kaikki talomallit ovat muunneltavissa toiveidesi mukaan. Valittavissa myös Aitojukka, Ekojukka tai Hirsijukka -seinärakenteilla.

Pohjakuva

Samankaltaisia talomalleja

Piharakennus 65

Huoneistoala 56 m²
Kerrosala 65 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Piharakennus 61

Huoneistoala 52 m²
Kerrosala 61 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Piharakennus 48

Huoneistoala 39 m²
Kerrosala 48 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Piharakennus 44

Huoneistoala 36,5 m²
Kerrosala 44 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›