Etusivu / Taimi 99

Taimi 99

3 mh, k+rt+oh, et, erillis-wc, khh, pe, sauna

Huoneistoala 88,5 m²
Kerrosala 99 m²

Taimi 99 on kustannustehokas kolmen makuuhuoneen talopaketti. Tämä koti sopii hyvin pienelle perheelle ja myös pienille tonteille. Terassi sisäänkäynnin puolella mahdollistaa tehokkaan tontin käytön. Julkisivu on ilmeikäs sisäänkäynnin syvennyksen ansiosta. Isot ikkunat tuovat oleskelutilaan valoa ja tilan tuntua.

Tässä talopaketissa makuuhuoneet ovat kaikki talon samalla seinustalla rinnakkain. Yksityisyyttä kullekin huoneelle tuo kiintokaapistojen sijoittelu huoneiden väliseiniä vasten.

Nykyaikainen talotekniikka on sijoitettu kätevästi saavutettavasti kodinhoitohuoneeseen. Teknisen tilan edustalla on varaus liukuoville, joiden takaa laitteet sitten helposti tarvittaessa löytyvät. Kodinhoitohuoneessa on myös toinen WC-istuin sopivasti kulman takana piilossa.

Tämän kodin kolmea uloskäyntiä yhdistämään on mahdollista rakentaa talon kulman ympäri kiertävä terassi.

Taimi 99 talomallin visualisoidussa kuvassa on esillä sileä Benders Carisma -tiilikatto, joka on uusi vaihtoehto Jukkatalon valikoimassa kesällä 2023.

Jukkatalon kaikki talomallit ovat muunneltavissa toiveidesi mukaan ja valittavissa Aitojukka, Ekojukka tai Hirsijukka -seinärakenteilla.

Pohjakuva

Samankaltaisia talomalleja

Lakeus 147 B

Huoneistoala 134 m²
Kerrosala 146,5 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 139

Huoneistoala 123 m²
Kerrosala 139 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 114

Huoneistoala 103 m²
Kerrosala 114 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Lakeus 112

Huoneistoala 101 m²
Kerrosala 112 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›