Voiko talvella rakentaa?

Kesä on rakentamisen sesonkiaikaa, mutta kannattaako talvella rakentaa? Kyllä! Muuttovalmiin talon rakentaminen talvella onnistuu niin kesällä kuin talvellakin. Jos aloitat nyt, niin asut uudessa kodissasi jo ensi kesänä.

Uuteen kotiin jo ensi kesäksi

Onko sinulla jo tontti? Jos haaveenasi on päästä rakennusprojektissasi alkuun rivakasti, niin ota yhteys lähimpään Jukkamyyjääsi. Jukkatalolta saat nyt talopaketit nopeaan toimitukseen. Me rakennamme sinulle muuttovalmiin talon avaimet käteen -periaatteella talvella ja sinä pääset muuttamaan uuteen kotiisi kesäksi 2024.

Kuulostaako hyvälle? Ryhdy nyt talokaupoille niin voit hyödyntää talvikampanjan lahjakortti-edun. Etu voimassa 30.9.2023 mennessä tehtyihin kauppoihin, joiden toimitusaika on ennen maaliskuun 2024 loppua. Kysy talvikampanjasta lisää Jukkamyyjältäsi.

Pariskunta suunnittelemassa taloa tontille

Mitä hyötyä on rakentaa talvella?

Talvella rakentaminen voi tuntua haasteelliselta ajatukselta, mutta se tarjoaa myös monia etuja ja hyötyjä omakotitaloprojektin kannalta etenkin jos aiot osallistua rakentamiseen itse. Asiantuntijoita on saatavissa enemmän kuin kesällä ja kuiva ilma nopeuttaa esimerkiksi valujen kuivumista. Rakennusluvan saaminenkin voi olla syksyllä ja talvella nopeampaa, kun lupapalvelu ei ole niin ruuhkautunut.

Muuttovalmis -talopaketti on erinomainen vaihtoehto talvirakentajalle, sillä kaikki tehdään kerralla valmiiksi. Elementit pystytetään parissa päivässä ja talo saadaan nopeasti lämmitysvalmiiksi. Energian hinta on myös laskenut ja tasoittunut, joten kohtuuttomia energiakustannuksiakaan ei tarvitse pelätä. Rakentajan ei kannata jäädä odottamaan rakennushankkeen käynnistämistä keväälle, jos aloittaminen olisi mahdollista jo aikaisemmin syksyllä tai talvella. Mitä nopeammin hankkeen aloittaa, sen nopeammin uusi koti valmistuu. Muuttovalmis -talopaketti on luovutusvalmiina 9 kk rakennusluvan saamisesta.

Rakentajalle suurin hyöty talvirakentamisessa on se, että uuteen kotiin pääsee muuttamaan jo seuraavana kesänä. Pihatyöt saa tehtyä kesän ja syksyn aikana ja sitten pääseekin jo nauttimaan asumisesta, kun kaikki on valmiina.
– Juhana Sallinen, rakentamisjohtaja, Jukkatalo Oy

Kylmät lämpötilat ja lumiset maisemat eivät siis ole este unelmiesi kodin rakentamiselle. Jukkatalo rakentaa taloja vuoden jokaisena päivänä. Asiantunteva suunnittelu ja ammattitaitoinen rakentaminen ovat avainasemassa, kun rakennetaan talvella. Ammattilainen osaa ottaa huomioon erityisolosuhteet ja varmistaa, että lopputulos on laadukas ja kestävä.

TALVIRAKENTAMISEN TOP 3

  1. Asut muuttovalmiissa kodissa 9 kk kuluttua rakennusluvan saamisesta. Jos aloitat syyskuussa 2023 niin pääset muuttamaan touko-kesäkuussa 2024
  2. Pääset tekemään pihatyöt jo samana kesänä kun talo on valmistunut
  3. Jukkatalo rakentaa Muuttovalmis-taloja ympäri vuoden. Meille vuodenajalla ei ole merkitystä.

 

Lue lisää talvirakentamisesta

Talvirakentamisessa on etunsa, vaikka tarkkuutta vaativia vaiheita löytyy. Kesäkuukaudet mielletään usein otollisimmaksi rakennusajaksi, mutta rakentaminen on mahdollista minä vuodenaikana tahansa.

Talvirakentaminen onnistuu ammattitaidolla ja huolellisella suunnittelulla

Voisit pitää myös näistä artikkeleista

Jukkatalo Korpi 137 talomalli, jossa suuri, sisäänvedettu terassi oleskelupihan puolella
Asiantuntijablogit
Rakentaminen 2023 – Paras aika rakentaa on juuri nyt

”Omakotitalon rakentaminen kesällä 2023 on itse asiassa poikkeuksellisen houkuttelevaa,” hoksauttaa …

Lue koko teksti ›
Jukkatalo Korpi 144 talomalli kaksikerroksinen näyttävä talo jossa pergola ja parveke
Blogi
Talopaketin hinnoitteluvisa

Testaa tietosi talopaketin hintaan vaikuttavista tekijöistä ja valitse itse, paljonko talopakettisi …

Lue koko teksti ›
juuri raivattu koivikkoinen tontti, johon suunnitellaan taloa
Blogi
Oman talon suunnittelu talokaupan jälkeen

Talon rakennuttamista pidetään haastavana projektina ensikertalaiselle. Miten rakennuttaminen sujuu,…

Lue koko teksti ›
Blogi
JUKKARAKSALLA – Miksi valitsimme Jukkatalon?

Jukkaraksalla -sarjassa seurataan kolmen kuukauden ajan rakentajaperhettä suunnittelusta muuton jälk…

Lue koko teksti ›
tyytyväiset asukkaat takan ääressä

Kokemuksia Jukkatalosta

Katso videoita asiakkaidemme taloprojekteista. Mikä heitä jännitti aloittaessa ja minkälainen oli matka uuteen kotiin?

Kokemuksia