Tero Rautiainen aloittaa Jukkamyyjänä Joensuussa

Aiempi ura K-kauppiaana, aikuisiällä noussut innostus rakentamiseen sekä tuore talonrakentajan tutkinto johtivat Tero Rautiaisen kohdalla merkittävään oivallukseen: hänestä tulee Jukkamyyjä. Kun neuvottelut Jukkatalon aluemyyntipäällikön kanssa sujuivat nappiin, sovittiin Teron aloituksesta Jukkamyyjänä Joensuussa 1.2.2023.

Tero Rautiainen Jukkatalo
Etusivu / Tero Rautiainen aloittaa Jukkamyyjänä Joensuussa
Julkaistu 2.1.2023

Aloitushetki on merkittävä kapulanvaihto Joensuun pientalomarkkinassa, sillä yli 1000 Jukkataloa myynyt legenda, Jouko Heiskanen, antaa nyt tilaa nuoremmilleen. Suuren suuri kiitos vielä kerran yhteisistä vuosista ja jokaisesta talokaupasta, Jokkeri, ja lämpimästi tervetuloa Jukkatalolle, Tero!

Rakentamisesta innostuva talokauppias

Uusi Jukkamyyjämme on jo käynyt ensimmäiset puhelut rakentamisesta kiinnostuneiden kanssa ja hyviä keskustelujahan siellä on syntynyt. Eikä ihme, kun kuulee Teron taustasta.

”Osaamiseni perustana on kaupallinen koulutus, joka vei minut vuosiksi päivittäistavarakauppaan yrittäjäksi. Muutama vuosi sitten alkoi alanvaihto kutitella mielessä ja päädyin opiskelemaan talonrakentajaksi, sillä rakentaminen ja remontoiminen kiinnostivat.

Olen rakentanut omakotitalon kahdesti: vuonna 2006 omalle perheelleni talopaketista ja 2022 talonrakentajakoulutuksen yhteydessä pitkästä tavarasta. Olen myös ollut mukana kavereiden remonttiprojekteissa, sillä rakentaminen on minusta mukavaa puuhaa. Kaikista näistä projekteista kartuttamaani kokemusta tarjoan avuksesi, kun mietit omaan rakennushankkeeseen ryhtymistä.

Omakotitalon rakentaminen on monelle elämän suurin hankinta. Koen että olen Jukkamyyjänä hyvin vastuullisessa roolissa toimiessani oppaanasi tuolla matkalla. Haluan toimia luotettavasti ja rehellisesti sinua kuunnellen ja olla tukena rakennusprojektissa. On hienoa nähdä onnellinen perhe uudessa Jukkatalossa, jonka arvo säilyy vuosikymmeniä.

Jukkatalolla aloittaessa olen eniten yllättynyt siitä, kuinka valtavan monenlaisia taloja Jukkatalolla tehdäänkään! Mallistoon kannattaa suhtautua ideakuvastona. Minulla on käytettävissäni tiedot kaikista rakennetuista Jukkataloista ja voin kertoa, että sieltä löytyy sitten ratkaisut kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä, niin tullaan tutuiksi ja poristaan rakentamisesta. Kun olet valmis, pistetään toimeksi ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva Jukkatalo.”