Tuulia – osa 3, yhteistyökumppanit

Jukkatalon Tuulia -messukohteen upeaa sisustusta ovat olleet mahdollistamassa arvokkaat yhteistyökumppanimme. Tuulia on täynnä taidetta, laadukkkaita materiaaleja sekä kauniita yksityiskohtia.

Sisustussuunnittelusta on vastannut Sari Helin / Jukkatalo Oy. Tutustu yhteistyökumppaneihimme!

Cobello

Tuusulan asuntomessukohteen kauniit piensisustustuotteet on hankittu Cobellosta. Myösosa valaisimistaja huonekaluista ovat Cobellon valikoimasta, kuten ruokailutilan pöytä ja tuolit. Cobello käsittää raikkaan ja tyylikkään Sisustus ja Lifestyle kokonaisuuden. Cobello sisustustalot sijaitsevat Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Seuraa Cobelloa sosiaalisessa mediassa @cobellolifestyle ja tutustu tuotevalikoimaan www.cobello.fi.

Cobellon sivuille

Stemma

Olohuoneen kaunis sohva ja makuuhuoneen kestävä ja laadukas sänky on  Stemmasta. Heidän valikoimastaan löytyy messukodista myös valaisimia sekä muita kalusteita. Stemmalla on yli 40 myymälää ympäri Suomea ja suurin osa mallistosta on Stemman omaa yksinmyyntimallistoa, jota ei löydy muista huonekaluliikkeistä. Stemman kalusteilla messukotiin saatiin toteutettua upea, persoonallinen ja yksilöllinen tyyli.

Tutustu stemman laajaan valikoimaan: www.stemma.fi

Mattokymppi

Tuulia -kohdetta sisustavat Mattokympin laadukkaat ja näyttävät matot. Mattokymppi tarjoaa monipuolistesti valmismattoja, mutta myös mittatilausmattoja ja suunnittelupalvelua. Tilausmallistosta löytyy vaihtoehtoja moderniin, perinteiseen, skandinaaviseen tai rohkeaan tyyliin.

Tutustu Mattokympin upeisiin mattoihin ja ratkaisuihin: www.mattokymppi.fi

Lastenhuone.fi

Lastenhuone.fi on lastenhuoneiden sisustamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Tuotevalikoima koostuu erittäin monipuolisesta valikoimasta korkealaatuisia tuotteita, joilla on on helppo sisustaa koko lastenhuone aina vauvasta teini-ikään saakka!

Valikoimasta löydät yhteensopivat huonekalut, matot, kankaat, valaisimet, tapetit, seinätarrat, lelut, design -tuotteet eri merkeiltä kuten HAY, Ferm Living, Design Letters…
Tutustu upeisiin tuotteisiin nettikaupassa tai Espoon Suomenojan myymälässä. Lisää inspiraatiota sekä tietoa tuotteista ja uutuuksista Instagramissa ja Facebookissa @lastenhuone.fi

Ella Hällfors

Ella llforsin,taiteilijanimeltään Ella K:n, taide on vahvasti näkyvissä Jukkatalon Tuuliassa. Ella on taideaineiden opiskelija, joka pyrkii taiteellaan todentamaan omaa luovuuttaan ja mielikuvitustaan. Aihepiireinä ovat eläimet ja naishahmot. Ella ammentaa inspiraatiota omista luontokokemuksista, musiikista, kirjoista sekä dokumenteista. Ella rakastaa myös luontovalokuvausta ja saakin paljon materiaalia töihin ottamistaan valokuvista.

Ellan töihin voi tällä hetkellä tutustua instagramissa @ellak.art