Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF 2024

Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF 2024 – on Keravan kaupungin tapahtuma, jonka puitteissa Keravan Kivisillan alueelle nousee uusi asuinalue. Jukkatalo on mukana tapahtumassa.

URF 2024
Etusivu / Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF 2024

Keravan kaupunki kehittää kestäviä asumisen ratkaisuja ja tarjoaa inspiraatiota rakentajille URF 2024 -tapahtumassa. Uuden ajan rakentamisen festivaalin tavoite on luoda visio uuden ajan kestävästä rakentamisesta, asumisesta ja elämäntavasta. Tapahtuma ja sen alue, Kivisillan uusi asuinalue, tarjoavat tähän konkreettiset puitteet.

Jukkatalo on mukana tapahtumassa. Jos rakentaminen Keravan Kivisillan alueelle kiinnostaa, ole yhteydessä myyjäämme Mirkaan, niin suunnitellaan yhdessä! Alueella on vapaana tontteja joten todella monenlaiset ratkaisut ovat mahdollisia.

Kivisillan alue on sijainniltaan hyvä – lähellä kaikkia tarpeellisia palveluita. Rakentaminen tapahtuma-alueelle tarjoaa sinulle rakennuttajana kiinnostavia mahdollisuuksia kaupallisiin yhteistöihin. Rakentamisen aikataulu on joustavampi kuin perinteisillä asumisen messuilla – kohteen ei tarvitse olla valmis tietyllä hetkellä.

Lue lisää URFista ja Kivisillan alueesta Keravan kaupungin sivuilta.

Mirkan kanssa voit lähteä ideoimaan rakennettavaa kohdetta!