Uusi Hirsijukka -mallisto tarjoaa kestävää ja kaunista asumista

Jukkatalo on julkaissut uuden hirsitalomalliston, jonka saa nyt muuttovalmis -toimitussisällöllä. Moderneissa hirsimalleissa on huomioitu erilaiset tonttikoot, jotta ne istuvat monenlaisiin ympäristöihin. Muiden talomalliemme tapaan myös Hirsijukka on täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jukka-edustajamme ovat tukena pientenkin yksityiskohtien suunnittelussa, jotta hirsikodista tulee haaveiden mukainen – ja hieman enemmän.

Helpoin polku omaan hirsikotiin

Muuttovalmis Hirsijukka on huoleton ja nopea vaihtoehto oman talounelman toteuttamiseksi. Jukkatalon ammattilaiset vastaavat projektista tehtaalta pystytykseen ja kiintokalusteista talotekniikan viimeistelyyn. Sisustuspalvelumme pitää huolen siitä, että koti on sekä kaunis että arjessa toimiva – ilman lisähintaa. Kaikki muuttovalmiin kodin työvaiheet nivoutuvat saumattomasti yhteen tarkan aikataulutuksen ja vuosikymmenten kokemuksen ansiosta. Asiakas saa kaiken kätevästi yhdellä sopimuksella. Lisäksi OmaJukka -palvelumme pitää asiakkaan ajan tasalla rakennusprojektin etenemisestä sekä säilyttää tärkeät dokumentit tallessa.

Hirsijukka on valittavissa myös Sisusta itse -toimitussisällöllä. Tällöin Jukkatalo vastaa raskaimmista työvaiheista ja asiakkaan kädenjälki näkyy sekä sisustuksessa että viimeistelyssä.

Kokemus ja hirsiteknologian huippu kohtaavat

Hirsijukka-rakenteemme on kotimaista laatua ja hirsiteknologian huippua: Kontiotuotteen SmartLog™ on markkinoiden edistyksellisin painumaton hirsi. Massiivinen hirsiseinä tasaa tehokkaasti sisätilan kosteuden vaihteluja, ollen ekologisuutensa lisäksi myös allergiaystävällinen vaihtoehto. Hirsitalo on kestävä koti, sekä ihmisilleen että ympäristölleen.

Tutustu Hirsijukka -mallistoon