Jukkatalo jatkaa vahvaa kasvua myös poikkeusoloissa

Jukkatalolaisia ryhmäkuvassa asentajapäivillä
Etusivu / Vahvaa kasvua poikkeusoloissa
Julkaistu 30.3.2023

Jukkatalo on vastaanottanut Kauppalehden Kasvaja 2022 -sertifikaatin osoituksen vahvasta kasvusta. Olemme saaneet Kasvaja-sertifikaatin myös vuosina 2019 ja 2020. Tämä kertoo siitä, että olemme kasvaneet merkittävästi toimialaamme verrattuna jo kuuden vuoden vuoden ajan.

Olemme eläneet poikkeuksellisia aikoja jo koronapandemian alkamisesta asti ja maailmantilanne, rakennuskustannuksen nousu sekä energian hinnan nousu ovat asettaneet omat haasteensa niin Jukkatalolle kuin asiakkaillemme. Pyrimme alati kehittämään ratkaisuja ja toimintatapoja asiakkaiden mielenrauhan turvaamiseksi rakennusprojektin aikana sekä takaamaan onnistuneen asiakaskokemuksen. Jukkatalon hintatakuu muun muassa suojaa asiakkaita hinnan nousuilta, vaikka rakennusmateriaalien hinnat nousisivatkin.

Jukkatalon kivijalka koostuu asiakkaan toiveiden huomioinnista, korkeatasoisista materiaaleista ja osaavista työntekijöistä ja aina ajantasaisesta ammattitaidosta. Nämä ovat vahvuutemme, joilla mahdollistamme kasvun myös tulevaisuudessa.

 

 

Kauppalehden kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin. Jukkatalo on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.