Jukkatalon pitkäjänteinen kehitystyö erityisesti muuttovalmiiden pientalokotien rakentajana  siivitti yhtiön tuloskehitystä vuonna 2020. Liikevaihto laski hieman, mutta liiketulos parani  merkittävästi edellisestä vuodesta ollen yhtiön paras 15 vuoteen. Loppuvuoden aikana alkanut  ja edelleen jatkuva uusi kasvuvaihe avaa hyviä näkymiä alkaneelle vuodelle.

– Hyvän tuloskehityksen siemenet on kylvetty oikeilla strategisilla valinnoilla jo useita vuosia sitten. Suurin osa asiakkaista haluaa uuden kodin mahdollisimman valmiina siten, että hanke on alusta loppuun osaavien ammattilaisten käsissä ja se todella sujuu. Olemme määrätietoisesti kehittäneet muuttovalmis-konseptiamme pitäen asiakaskokemuksen keskiössä,  Jukkatalon  toimitusjohtaja Joel Tölli kertoo hyvän kehityksen taustoista.

Jukkatalon liikevaihto vuonna 2020 oli 56,4 miljoonaa euroa (57,7 m. € vuonna 2019) ja  liikevoitto 1,34 miljoonaa euroa (0,05 m. € vuonna 2019). Jukkatalo valittiin 13. kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi Luotetuin Merkki -tutkimuksessa ja 10 % markkinaosuudella Jukkatalo oli Suomen toiseksi ostetuin talomerkki.

– Syksyllä saimme jälleen kasvuvaihteen päälle. Erinomaisesti monenlaisiin asiakastarpeisiin  soveltuva tuotevalikoimamme ja palvelualttiit myyjämme ovat saaneet kiitosta asiakkailta,  joita onkin riittänyt mukavasti viime aikoina. Näyttää siltä, että laadukas ja ekologinen sekä asumisviihtyvyydeltään ylivoimainen pientalokoti on asumismuotona korona-ajan voittaja. Kasvamme kuluvana vuonna voimakkaasti ja meillä on selkeä kasvusuunnitelma myös tuleville  vuosille. Olen ylpeä siitä, että voimme tällaisena taloudellisesti epävarmana aikana luoda kymmeniä uusia työpaikkoja tänä vuonna, avaa Tölli valoisia tulevaisuuden näkymiä.

– Haluan kiittää viime vuodesta koko henkilöstöämme, joka teki erittäin sitoutuneesti töitä haastavana koronavuonna monien epävarmuuksien keskellä. Onnistuimme yhdessä ja tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin, Tölli iloitsee.

Lisätietoja:
Joel Tölli
Toimitusjohtaja, Jukkatalo Oy
puh. 044 255238
joel.tolli@jukkatalo.fi

 

Jukkatalo rakentaa pientaloja kuluttajille ja ammattirakentajille 53 vuoden ja yli 30 000 talon  kokemuksella. Rakennamme Pyhännän tehtaamme suurelementeistä asiakastarpeen mukaisia  pientalokoteja  Muuttovalmis-,  Sisusta  itse-  ja  Talopaketti-  toimituslaajuudella.  Sen lisäksi rakennamme  muuttovalmiita hirsitaloja Kontiotuotteen SmartLog™-hirsistä Hirsijukka- tuotemerkillä. Vuonna 2020 Jukkatalo Oy:n liikevaihto oli 56,4 miljoonaa euroa ja se työllisti keskimäärin  174  henkilöä.  Jukkatalo  on  osa  vakavaraista  PRT-Forest  -konsernia,  jonka  liikevaihto vuonna 2020 oli 136 miljoonaa euroa.