Kouvolan asuntomessuilla vieraili kesällä 2019 yhteensä noin 114 000 kävijää. Messuilla uusi ja vanha kohtasivat vanhalla Pioneeripuiston kasarmialueella. Jukkatalo esitteli messuilla 103 neliöisen Jukkatalon Aina -kodin, joka sai paljon kehuja värikkäästä ja persoonallisesta sisustuksesta. Sisustus- ja iltapäivälehdet nostivat Jukkatalon messujen tärppeihin ja vehreä olohuone, viidakkomainen lastenhuone ja aikaa kunnioittava vaarin huone saivat kiitosta.

Esimerkiksi UusiKoti -lehti kirjoitti Jukkatalon Ainasta näin:

”Lopullisen ihastumisen kohteeseen varmistaa upea sisustus. Siinä ei olla kursailtu tavaramäärän tai värien kanssa. Se on kuin puutarhan komein kukkapenkki kesän parhaimmassa loistossaan.”

Jukkatalon messukoti havainnollisti erinomaistesti kuinka sataneliöiseen kotiin saadaan avaruutta ja valoa tavallista korkeammalla huonekorkeudella ja lähes lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla. Mikä messuvieraille tuli yllätyksenä oli se, että koko talon hintaa nämä muutokset nostavat vain +5000 euroa, jolloin upea messukoti olisikin jokaisen rakentajan ulottuvilla. Jukkatalon Ainaa markkinoitiinkin meidän kaikkien kotina. Vuonna 2020 asuntomessuja vietetään Tuusulassa, jossa messualue rakentuu Kouvolan tavoin vanhalle kasarmialueelle.