Etusivu / Samuli Hallikainen

Olen pelannut tosissani jalkapalloa koko nuoruuteni ja sieltä palkintokaappiin kertyi B-junnujen Suomenmestaruus OLSin väreissä. Lähdin myös nuorena yrittäjäpolulle. Monelle oululaiselle tuttu Koivurannan saunalautta on minun ja veljeni perustama yritys, jonka olemme jo myyneet edelleen.

Kilpaurheilu ja yrittäjyys ovat kasvattaneet minussa periksiantamattomuutta ja ahkeruutta, joita myyjän työssä tarvitaan. Rehdillä otteella haluan suunnitella asiakkaideni kanssa koteja, jotka täyttävät heidän toiveensa. Jukkatalo on Suomessa luotettu ja arvostettu talotoimittaja ja tämä vaikutti suuresti siihen, että halusin Jukkatalolle hommia tehdä. Vauhdikkaaseen myyjän arkeen saan tasapainoa perheen kanssa vietetystä ajasta, urheilusta sekä suomalaisesta luonnosta.

Kun olet valmis siirtymään tuumasta toimeen, ole yhteydessä, niin lähdetään yhdessä suunnitteleman kotia, jossa toiveesi toteutuvat. Voimme tavata tontillasi tai vaikka Jukkatalon uudella toimistolla Oulun Alasintiellä, missä pääset jo tutkimaan kotisi mahdollisia sisustusmateriaaleja tai jututtamaan muita Jukkatalon asiantuntijoita.

toimialueet

Oulu

Kielitaito

Suomi