Tero Rautiainen Jukkatalo
Etusivu / Tero Rautiainen

Rakentamisesta innostuva talokauppias Joensuussa

Palveluksessasi Tero Rautiainen, aina rakentamisesta innostuva Jukkamyyjä Joensuusta.

Osaamiseni perustana on kaupallinen koulutus, joka vei minut vuosiksi päivittäistavarakauppaan yrittäjäksi. Muutama vuosi sitten alkoi alanvaihto kutitella mielessä ja päädyin opiskelemaan talonrakentajaksi, sillä rakentaminen ja remontoiminen kiinnostivat.

Olen rakentanut omakotitalon kahdesti: vuonna 2006 omalle perheelleni talopaketista ja 2022 talonrakentajakoulutuksen yhteydessä pitkästä tavarasta. Olen myös ollut mukana kavereiden remonttiprojekteissa, sillä rakentaminen on minusta mukavaa puuhaa. Kaikista näistä projekteista kartuttamaani kokemusta tarjoan avuksesi, kun mietit omaan rakennushankkeeseen ryhtymistä.

Omakotitalon rakentaminen on monelle elämän suurin hankinta. Koen että olen Jukkamyyjänä hyvin vastuullisessa roolissa toimiessani oppaanasi tuolla matkalla. Haluan toimia luotettavasti ja rehellisesti sinua kuunnellen ja olla tukena rakennusprojektissa. On hienoa nähdä onnellinen perhe uudessa Jukkatalossa, jonka arvo säilyy vuosikymmeniä.

Jukkatalolla aloittaessa olen eniten yllättynyt siitä, kuinka valtavan monenlaisia taloja Jukkatalolla tehdäänkään! Mallistoon kannattaa suhtautua ideakuvastona. Minulla on käytettävissäni tiedot kaikista rakennetuista Jukkataloista ja voin kertoa, että sieltä löytyy sitten ratkaisut kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä, niin tullaan tutuiksi ja poristaan rakentamisesta. Kun olet valmis, pistetään toimeksi ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva Jukkatalo.

 

Toimiston osoite:

Penttilänkatu 1,
80100 Joensuu

toimialueet

Joensuu Kuopio

Kielitaito

Suomi