Kauniita koteja vuodesta 1968

Luotettu talotoimittaja

Liity tiimiin
Etusivu / Yritys

Rakennamme mielenrauhaa ja luottamusta

Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme.

Olemme olleet Suomen luotetuin talopakettimerkki 14 kertaa peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Kuulumme suomalaiseen PRT-Forest -konserniin, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa.

Miksi Jukkatalo?

Vuodesta

1968

lähtien

jo yli

32000

suomalaista kotia

Parhaimmillaan

550

Jukkataloa vuodessa

yli

200

ammattilaisen voimin
Avoimet työpaikat

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia jukkatalolaisia. Tutustu avoimiin tehtäviimme ja tarjoa rohkeasti osaamistasi!

Tutustu tehtäviin
Yhteystiedot

Ole suoraan meihin yhteydessä tai jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso yhteystiedot

Yrityksemme merkkipaaluja

Jukkatalon kivijalka on valettu jo vuonna 1968 Pyhännän Rakennustuotteen nimissä. Talotehdas on kehittänyt pitkäjänteisesti omaa tuotantoketjuaan aina sahasta omaan myyntiverkostoon saakka ja noussut pientalorakentamisen luotettavimmaksi toimijaksi.

Aluksi tuotanto keskittyi saunoihin ja loma-asuntoihin, mutta laajeni pian omakotitalojen rakentamiseen, kilpailuvalttinaan paksut seinäeristykset ja edulliset lämmityskustannukset. 1970-luvulla Jukka-talojen kysyntä kasvoi, tuotanto laajeni ja samalla vienti käynnistyi Neuvostoliittoon. 1980-luvulla puhuttiinkin Pyhännän ihmeestä, kun pienestä kunnasta ponnisti puurakennusteollisuuden johtotähti.

Leiviskänkankaalle nousi turistikohteeksikin kelpaava pääkonttori, oma valtakunnallinen myyntiverkosto perustettiin ja tietotekniikkaan satsattiin niin reippaasti, että Pyhännästä tuli kertarysäyksellä Suomen tietokonetihein kunta!

1990-luvun lamakaan ei kasvua hidastanut. 2010-luvulla Jukkatalo Oy keskittyi pientalotuotantoon kuluttajille, muuttovalmiiden talojen suosion kasvaessa. Jukkatalo valittiin luotettavimmaksi talotoimittajaksi ja nousi alansa neljänneksi suurimmaksi Suomessa.

2020-luvun alussa koronapandemia vaikutti voimakkaasti koko yhteiskuntaan. Luonnon, oman ajan ja kodin merkitys kasvoivat, minkä myötä myös omakotitalorakentamisen suosio lisääntyi. Vuosi 2020 olikin yksi Jukkatalon liiketoiminnan huippuvuosista.

Jukkatalo on ollut Luotetuin merkki -voittaja 14 kertaa, ja lupaa jatkossakin asiakkailleen mielenrauhaa ja luottamusta panostamalla avoimuuteen, kokemukseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Emoyhtiönä PRT-Forest Oy

Olemme osa suurta suomalaista konsernia, PRT-Forest Oy:tä, joka jalostaa puhdasta suomalaista puuta laadukkaan rakentamisen ja viihtyisän asumisen tarpeisiin. Konsernin toimintaa ohjaa vahvasti asiakaslähtöisyys ja tinkimätön laatuajattelu. PRT-laatu perustuu korkealuokkaiseen, luonnolliseen raaka-aineeseen, uusimpaan suunnittelu- ja valmistusteknologiaan sekä koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittuun puurakentamisen erikoisosaamiseen.

Konsernin päätoimialoja ovat mekaaninen puu- ja rakennustarviketeollisuus sekä pientaloteollisuus. Emoyhtiöllä ei ole teollista toimintaa, vaan se hoitaa konsernihallinnon. Tytäryhtiöitä ovat Jukkatalo Oy ja Piklas Oy. Yhtiön omistusosuus tytäryhtiöistä on sata prosenttia.

Keskeisiä arvoja konsernissa ovat yhteiskuntavastuun periaatteiden noudattaminen sekä ihmisen huomioon ottaminen asiakkaana, yhteistyökumppanina ja työntekijänä. Yhtiö toteuttaa puun hankinnassa luonnonmukaista ja ympäristöä säästävää hankintapolitiikkaa.

www.prt-forest.fi