Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Etusivu / Yritys / Työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Sijainti

Tehtävä

Sopisitko sinä Jukkatalon tiimiin?

Jukkatalolla työskentelee huipputyyppejä erilaisissa työtehtävissä. Myyjä, asiakasvastaava ja työpäällikkö ovat avainasemassa asiakkaan rakennusprojektin onnistumisessa ja hyvän asiakaskokemuksen luomisessa. Tuotannossa ja työmailla ammattilaiset tekevät millintarkkaa työtä rakentaen elementeistä taloja ja ennen kaikkea koteja. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai täytä yhteydenottolomake ja kerro miksi juuri sinä olisit tärkeä lisä Jukkatiimiimme ja missä työtehtävässä.

Jukkatalo rakentaa koteja yli 50 vuoden kokemuksella. Jukkatalo tarjoaa laajan valikoiman valmiita talomalleja, jotka ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Joustava toimitussisältö ja asiantunteva palvelu takaavat, että kotisi on yksilöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Katso video ja tutustu Jukkataloon.

Katso video
Asentaja pientalotyömaalla

Oletko kiinnostunut asennustyöstä? Katso videolta, miten sujuvasti ja nopeasti Jukkatalon elementit pystytetään tontille vuodenajasta riippumatta. Pystytämme Jukkatalot vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso video

Avoin hakemus

Lomakkeella voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Kirjoita valinnainen viesti -kenttään, millaisista työtehtävistä ja millä alueella olet kiinnostunut. Kerrothan myös, miksi olisit hyvä lisä huipputiimiimme. *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste*