Asennuspäällikkö, Etelä-Suomi

Haemme nyt asennuspäällikköä Etelä-Suomeen vastaamaan oman alueen elementtipystytystöistä aina lämmitysvalmiiksi asti. Osaat ja tiedät elementtiasennustyön perusperiaatteet ja pystyt kouluttamaan asentajat oikeisiin työtapoihin. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Hyvä paikallinen rakennusalan verkosto on vahva etu tehtävässä. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Voit olla myös kirvesmies, joka haluaa edetä urallansa eteenpäin.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamispäällikkö Hannu Roivainen, p. 040 572 1250.

Soittoajat:
Arkisin klo 14.00-15.00

Lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi 9.10. mennessä osoitteeseen hannu.roivainen@jukkatalo.fi.

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!