Etusivu / Yritys / Työpaikat / Hankekehitysjohtaja, Vantaa

Hankekehitysjohtaja, Vantaa

Haemme hankekehitysjohtajaa vastaamaan Jukkatalon hankekehityksestä ja projektimyynnin johtamisesta. Tehtävässä olet tärkeä osa uuden KOTO – Koti Tontilla® -konseptin kehitystä ja vastaat sen kasvusta strategian tavoitteiden mukaisesti. Toimit hankekehittäjinä toimivien projektipäälliköiden esimiehenä ja raportoit yhtiön johtoryhmään kuuluvalle myyntijohtajalle. Keskeinen osa työtehtäviäsi on johtaa tontinhankintaa, suunnitteluohjausta, luvitusprosessia ja myyntiä sekä omien kohteiden osalta että asiakasyritysten kanssa.

Sinulla on kokemusta hankekehityksestä ja tuloksekkaasta myynnin johtamisesta. Kannat vastuun omasta ja tiimisi tekemästä työstä ja pyrit kehittämään omaa johtamisosaamistasi tiimin tavoitteiden saavuttamiseksi ja parhaan henkilöstökokemuksen varmistamiseksi. Eduksi katsotaan pääkaupunkiseudun pientalomarkkinan tuntemus erityisesti ammattimaisen rakentamisen näkökulmasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista sekä oman auton käyttöä. Pääasiallinen työpaikka sijaitsee Vantaan Petikossa.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä näköalapaikan seuraamaan suomalaisen pientalorakentamisen kehitystä yhdessä alan johtavista yrityksistä. KOTO – Koti Tontilla ® -konseptin kehittäminen ja kasvattaminen on strategiamme tärkeimpiä kasvusuuntia, joten saat erinomaisen tuen tehtävässä onnistumiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen timo.poikkimaki@jukkatalo.fi  viimeistään 31.7.2022 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timo Poikkimäki ja liiketoimintajohtaja Tuomas Tuuli.