Etusivu / Yritys / Työpaikat / Kirvesmies, Jyväskylän seutu

Kirvesmies, Jyväskylän seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme KIRVESMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän seudulle. Tehtäviisi kuuluvat pientalojen sisäkirvestyöt. Voit olla myös yrittäjätaustainen tekijä.

Omatoimisuus, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot kuuluvat arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota pikaisesti yhteyttä:
Pekka Nissinen, rakentamisen työpäällikkö
040 681 0135
pekka.nissinen@jukkatalo.fi

Hannu Roivainen, rakentamispäällikkö
040 572 1250
hannu.roivainen@jukkatalo.fi

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!