Markkinoinnin harjoittelija, Oulu

Oletko sinä innostunut markkinoinnin harjoittelijamme? Etsimme nyt työpariksemme henkilöä, joka haluaa kerryttää alan kokemusta ja on kiinnostunut tuoreista markkinoinnin ilmiöistä, kanavista sekä sisällöntuotannosta. Harjoittelu on palkallinen ja sopii erinomaisesti esim. opintojen ohelle.

Odotamme sinulta sujuvaa kirjoitustaitoa, kykyä hallinnoida sosiaalisen median kanavia sekä ymmärtää sosiaalisen median mainostyökaluja ja -menetelmiä. Kokemus tiedotteiden ja ohjeistusten laatimisesta sekä tapahtumajärjestämisestä ovat eduksesi. Kuulemme myös mielellämme, mikäli omaat kokemusta valokuvaamisesta, graafisesta suunnittelusta tai videoiden ja valokuvien editoinnista.

Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä sekä oman organisaation jäsenten että ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joten arvostamme reipasta, sosiaalista ja rohkeaa luonnetta. Olet osa myynnin ja markkinoinnin viisihenkistä tiimiä ja esimiehenäsi toimii markkinointipäällikkö.

Meillä pääset muun muassa:

Emme edellytä sinulta tiettyä koulutustaustaa. Voit olla esimerkiksi ammatti- tai korkeakouluopiskelija, joka on kiinnostunut markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä asumisen teemojen äärellä. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli harjoittelu sisältyy oppilaitoksen tukemana osaksi tutkintoasi. Etsimme harjoittelijaa vähintään 3 kuukaudeksi.

Harjoittelijan tehtävä sijoittuu Ouluun. Teemme kuitenkin Jukkatalolla laajasti etätöitä, joten tehtävää voi osittain hoitaa kotoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen essi.gregori@jukkatalo.fi viimeistään 30.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Essi Gregori, markkinointipäällikkö
050 910 7782

Soittoajat:
Ke 14.9. klo 15-16
Pe 16.9. klo 9-10

Kaisa Timonen, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö
040 190 3977

Soittoajat:
To 15.9. klo 13-14
Ma 19.9. klo 9-10

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!

Kaisa Timonen

Henkilöstö- ja viestintäpäällikkö (Vanhempainvapaalla) 040 190 3977 kaisa.timonen@jukkatalo.fi