Etusivu / Yritys / Työpaikat / Myyntiedustaja, Oulu

Myyntiedustaja, Oulu

Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!

Etsimme nyt luovaa ja energistä myyntiedustajaa Oulun seudulle Jukkatalo-myyjäksi. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on tahtoa kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella tarkasti asiakkaan toiveita ja suunnitella yhdessä juuri hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan ja tunnetun merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä ovat eduksi. Myös rakennusalan tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit sekä ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen marco.rosengren@jukkatalo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Marco Rosengren.

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella.