Etusivu / Yritys / Työpaikat / Rakennesuunnittelija, Oulu, Pyhäntä, Vantaa

Rakennesuunnittelija, Oulu, Pyhäntä, Vantaa

​​​​​​​Tule mukaan huipputiimiimme! Haemme nyt työkaveriksemme RAKENNESUUNNITTELIJAA. Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti pientalojen rakennesuunnittelu.

Edellytämme sinulta rakennusinsinöörin koulutusta.  Olet työssäsi oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen, palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Vertex BD -osaaminen sekä pätevyys toimia rakennushankkeissa vastuullisena rakennesuunnittelijana katsotaan eduksi. Koulutamme sinut tarvittaessa Vertexin käyttöön.

Voit toimia myös alihankkijana meille oman yrityksesi kautta. Tarjoamme haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa puhallamme yhteen hiileen.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Pyhännällä ja Vantaalla. Työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös etäyhteyksien päästä.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen markus.alakarppa@jukkatalo.fi  viimeistään 30.6.2022. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suunnittelupäällikkö Markus Alakärppä
p. 040 771 2661

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!