Etusivu / Yritys / Työpaikat / Sähköasentaja, Uusimaa

Sähköasentaja, Uusimaa

Liiketoimintamme kasvaessa haemme SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle. Tehtäviisi kuuluvat pientalojen sähköasennustyöt. Työtehtävät voidaan määritellä osaamisesi mukaan.

Edellytämme sähköasentajan tutkintoa, kokemusta pientalokohteiden sähköasennustöistä ja suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Annamme työhön kattavan perehdytyksen. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jussi.tervo@jukkatalo.fi 24.6.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Talotekniikan työpäällikkö
Jussi Tervo
0406626928

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!