Etusivu / Yritys / Työpaikat / Suunnittelupäällikkö, Oulu, Pyhäntä

Suunnittelupäällikkö, Oulu, Pyhäntä

Haemme suunnittelupäällikköä vastaamaan esihenkilönä rakenne-, elementti- ja ristikkosuunnittelusta sekä määrälaskennasta. Johdat noin 20 hengen suunnitteluosastoa. Teet tiivistä yhteistyötä tehtaan ja asennuksen johdon kanssa suunnittelun kehittämiseksi palvelemaan entistä paremmin tehdasta sekä asennusta.

Edellytämme sinulta rakennusalan insinööritason/DI koulutusta sekä katsomme eduksi esihenkilökokemuksen aiemmista tehtävistäsi. Myös vahvasta pientalojen rakennesuunnitteluosaamisesta on tässä tehtävässä hyötyä. Sinulla on erinomainen kyky hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Kannat vastuun omasta ja tiimisi työstä sekä toimit luontevassa yhteistyössä ihmisten kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja olet innostunut yhteisestä matkastamme kohti parasta työpaikkaa. Tarjoamme vakituisen tehtävän kasvavassa yhtiössä, mukavien työkavereiden kanssa. Työskentelemme Jukkatalolla laajasti etänä, mutta suunnittelupäällikön tehtävässä vierailet sovitusti myös toimipaikoillamme Oulussa tai Pyhännällä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja, p. 050 4316 600.

Soittoajat:

1.9. klo 16-17
7.9. klo 9-11
14.9. klo 15-17

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 18.9. mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!