Etusivu / Yritys / Työpaikat / Vuosikorjaaja, Uusimaa

Vuosikorjaaja, Uusimaa

Liiketoimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme lisää yrittäjätaustaisia VUOSIKORJAAJIA Uudellemaalle ja sen ympäryskuntiin vastaamaan Jukkatalon kohteiden vuosikorjauksista sekä valmistuvien kohteiden loppufiksauksista.

Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista, oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi sähköpostitse osoitteeseen jarkko.ojala@jukkatalo.fi tai jani.gratschew@jukkatalo.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat vuosikorjaustyöpäälliköt:
Jarkko Ojala
040 6818 306

Jani Gratschew
040 0356 796

 

Jukkatalo rakentaa koteja 54 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!